Monthly Archives: May 2015

Esok 1Jun

First post aku 23Mac tahun lepas. Tak tau nak tulis apa atau suka sangat bertangguh. Aku pun sampai hari ini cari jawapan tu. Nak tulis gaya macam mana pun aku tak tahu. Gaya bebas macam yang aku selalu update di fb atau guna ejaan baku macam yang aku tengah type sekarang ini. Bergantunglah macam mana nanti. Mungkin selepas ini aku akan share apa aktiviti yang aku buat dan kongsikan sudut pandang aku pada sesuatu isu.

InsyaAllah..