Categories
KEUSAHAWANAN BLOGGING EKO-KONSUMERISME PEMBANGUNAN DIRI

1 Jun 2020

Last post aku 5 tahun lepas. Hari ini, hari ke 76 PKP/PKPB. Apa yang berlaku sepanjang 5 tahun ni:

  1. Koperasi Usahawan Anak-Anak Muda Selangor Berhad (KUAMSB)
  2. Unit Trust Consultant (CWA)
  3. CABANA (Baverage Kiosk)
  4. Latihan Pembangunan Usahawan (MARA)
  5. Skim Usahawan PUTRA (MARA)
  6. TONE WOW (PLUS)
  7. Trainer S.E.O (Akademi UDC)
  8. Bendahari NGO PEKARYAWAN
  9. Skim TEKUN
  10. Geran Tabung Pembangunan Usahawan Negeri Sembilan 2019
  11. Digital Advisor KOPERNS
  12. Setiausaha NGO PEPN9
  13. Himalayan Mineral Drops (StartUp)
  14. makanantambahan.my (StartUp)
  15. kursususahawan.com (StartUp)

Panjang sangat kalau nak cerita balik satu persatu. Tapi next post aku drop la cerita sikit-sikit.

Categories
BLOGGING TEKNOLOGI & INTERNET

Esok 1Jun

First post aku 23Mac tahun lepas. Tak tau nak tulis apa atau suka sangat bertangguh. Aku pun sampai hari ini cari jawapan tu. Nak tulis gaya macam mana pun aku tak tahu. Gaya bebas macam yang aku selalu update di fb atau guna ejaan baku macam yang aku tengah type sekarang ini. Bergantunglah macam mana nanti. Mungkin selepas ini aku akan share apa aktiviti yang aku buat dan kongsikan sudut pandang aku pada sesuatu isu.

InsyaAllah..

Categories
Uncategorized

Langkah Pertama.

Langkah Pertama
Langkah Pertama

Ini adalah post yang pertama. Tujuan blog ini diwujudkan adalah sebagai tempat untuk aku berkongsi ilmu/info yang aku belajar dan kaji selama ini. Aku harap apa yang aku akan kongsikan bakal memberi manfaat kepada para pembaca.